joel

Hvor mange reklamefolk skal der til for at skifte en el-pære?


Det er naturligvis begrænset, hvor meget man kan udrette som en enmandshær. Men i betragtning af at mange anerkendte virksomheder rundt omkring i verden startede med en enkelt person, må det også have sine fordele.

For eksempel bliver du en stor kunde på et lille bureau. Ifølge mine kunder er det langt bedre end det omvendte. Især hvis du har travlt nu og da.

Du oplever aldrig, at for mange kokke fordærver maden. Ikke at der er noget i vejen med at kunne trække på et utal af ressourcer – det gør jeg selv en gang i mellem – men det er trods alt ikke alle opgaver, der kræver så stor ammunition. Og desuden er der heller ikke nogen, der så kommer til at sidde og fise husleje af.

Som det sidste vil jeg nævne den økonomiske side af sagen. Mine timepriser starter på 675 kr. ex. moms – og slutter samme sted. Uanset om du køber tekst, design, web eller en god idé. Men jeg giver også gerne et fast tilbud.

Lever jeg så op til alt det, som jeg påstår? Det er der selvfølgelig kun en måde at finde ud af. Indtil videre kan du få en idé om det ved at klikke dig lidt omkring på min hjemmeside. Den er løbende under opdatering, så kom snart igen.

Skulle du finde ud af, at du godt vil have et par friske øjne på din markedsføring, er du meget velkommen til at kontakte mig på joel@joel.biz eller ringe 26 46 19 36.

Tak fordi du kiggede forbi.

Joel Grøndrup